This page is in Danish and only concerning Danish volunteers. Thank you for your understanding.

 

Grib chancen og kom helt tæt på et europæisk sportsmesterskab!

European Squash Team Championships søger frivillige, der kan hjælpe med at løfte eventen. Som frivillig ved EM får du en enestående mulighed for at komme helt tæt på og bag om et europæisk sportsmesterskab.

27. april – 3. maj 2015

Både morgen, middag og aften i dagene før, under og efter mesterskabet er der brug for frivillige hænder, og der er rig mulighed for at ønske lige netop de tidspunkter, hvor du kan.

Er du handyman eller værtinde?

Til EM er der brug for alle slags kompetencer. Uanset hvad du kan og har lyst til, så har vi opgaver, der passer til dig.

Vi har flere forskellige opgaver der skal løses, så du kommer ikke til at kede dig.
- Hvis du har energi i kroppen kan du være vores runners der skal hjælpe med diverse opgaver som at bringe vand ud, hente ting for os, printe resultater og hænge dem op og meget andet forfaldende arbejde.
- Vil du rigtig gerne se en masse squash, har du mulighed for at være mopper. Du skal være tilstede ved banerne, og når der er behov for, skal du ind og tørre gulvet op med en moppe.
- Mandag og tirsdag er det mere roligt, hvor vi skal pynte hele hallen op med roll ups, banner, blomster, plakater, m.m. Det er det vi kalder hyggetimen, eller stilhed før stormen som nogle vil sige. Ligeledes søndag skal det hele samles ind igen.
- Og mange andre forfaldende opgaver.

 

Den unikke oplevelse

-          Og alle de andre fordele

F i frivillig står for Fællesskab, Fordele og Fænomenal, som er nogle af de helt særlige ting ved at være frivillig ved sportsevents.  European Squash Team Championships er en af disse events.

Til dette EM garanterer vi, at du kommer helt tæt på og bag om et europæisk mesterskab. Tættere på end du tror. Måske er squash ikke den største sportsgren, og Danmark er ikke den største nation, men vi kan godt løfte et EM. Du kommer til at være med på hjemmebane og skabe rammerne for succes.

Og samtidig med, at du i fællesskab med andre frivillige og squashfolk er en del af Danmarks squash historie, er du også i gang med at udvikle dine egne kompetencer, forbedre dit CV og skabe netværk.

Og så får du selvfølgelig også en lækker t-shirt fra Head, gratis adgang til alle kampe, en EuroSquash2015 gave samt forplejning under dine vagter.

Tilmeld dig allerede nu og stå først i køen om at få de vagter som netop du ønsker!

Alt det praktiske og alt det andet

For at tilmelde dig bedes du udfylde dette skema.

Vi vil gøre vores yderste for at du kan få netop de vagter, du ønsker. Jo flere der tilmelder sig, jo mere kan lade sig gøre. Så send dette videre til dine venner og slægtninge, så de også får tilmeldt sig.

Inddeling af vagter er kun vejledende og kan variere fra 1-8 timer afhængig af dag og opgave. Inden EM-ugen begynder vil vi sende nærmere information ud om dine vagter.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte frivilligkoordinator Ulla-Britt Sandfeld på eurosquash2015@gmail.com eller tlf. 22775166.

Med forbehold for fejl og ændringer.

 

有一次,一个朋友到我们这边采购丰胸, 发现她的身材远远比以前认识的时候好很多,我感觉她肯定有什么使自己的身材一下子变得那么好丰胸产品, 让我非常羡慕,于是我趁机会问了她,她说是用粉嫩公主酒酿蛋,刚开始我还真不信,世界上哪会有那么便宜的事情丰胸。我抱着试试的态度,买了一个套装,想不到效果还真如朋友所说,胸部真的几天几天慢慢变丰满了,整个使用过程中不会有什么副作用酒酿蛋丰胸。姐妹们可以试下,效果真不错!!